Építőipar, ingatlanfejlesztés

Kiemelkedő gazdasági szerepét ismerve az iparág ismét mozgalmas évek elé néz, a formálódó lakástámogatási rendszer, a szektort érintő adózási szabályok, illetve az általános és helyi szintű építésügyi szabályok folyamatos változása, a makrogazdasági mutatók alakulása és a piac folyamatai számtalan kihívás elé állítják az ágazati szereplőket és tanácsadóikat is.

Irodánk vezető ügyvédei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek kiemelt ügyértékű ingatlan-tranzakciók, ingatlanfejlesztési beruházások terén. Nemzetközi ügyfélkörünk teljes körű bizalmát élvezzük a projektek teljes körű lebonyolítása során. Megismertük a fejlesztők és a piac szükségleteit, logikáját a regresszió ideje alatt, a fellendülés éveiben pedig végig kísértük beruházó cég ügyfelünket azon a sikeres úton, amelynek köszönhetően ma Magyarország legnagyobb lakópark fejlesztői közé lépett. Ezen évek alatt pótolhatatlan és összetett gyakorlati tudásra tettünk szert, amely egyedivé teszi Irodánkat ebben a szektorban.

Ezt a szakmai tapasztalatot kamatoztatni tudjuk egyedi ingatlanjogi megbízásaink során éppúgy, mint az üzleti döntéstámogatás során. Az egyedi ügyletek biztos kezű lebonyolításán túl, Csapatunk bizonyított komplex településfejlesztési koncepciók szakmai előkészítése terén is. Irodánk ambiciózus az ingatlanjogi, építőipari jogi háttérszabályok, valamint jogalkalmazás gyakorlatiasabbá tétele terén, e körben több magas szintű szakmai fórum is üdvözölte javaslatainkat.

Érintett szakterületek

Peres, nemperes és közigazgatási hatósági eljárásokban történő képviselet

Bővebben

Ingatlanjog, ingatlanfejlesztések

Bővebben

Adatvédelmi jog

Bővebben

Adatvédelmi tisztviselői feladatok ellátása

Bővebben

Társasági jog, vállalatfelvásárlás, reorganizáció

Bővebben

Bankjog, finanszírozás, tőkebefektetés

Bővebben

Nemzetközi szerződések

Bővebben

Közigazgatási jog

Bővebben

Versenyjog, fogyasztóvédelem, reklám- és médiajog

Bővebben

Szellemi alkotások joga

Bővebben

Adójog

Bővebben