Ingatlanjog, ingatlanfejlesztések

Ingatlanjog, ingatlanfejlesztések

Ügyvédi Irodánk látja el Magyarország egyik vezető lakópark beruházójának és kivitelezőjének általános jogi képviseletét, amely az egyes fejlesztések tekintetében a beépítésre szánt telek megvásárlásától, a cégcsoport hatóságok előtti képviseletén keresztül, projektenként több száz adásvételi szerződés lebonyolításáig minden feladatot felölel. Részt veszünk a fejlesztések szakmai előkészítésében (pl. jogi átvilágítás, telekalakítási eljárások, alvállalkozói szerződések, stb.), csakúgy, mint a projektfinanszírozás jogi hátterének (pl. hitel- és biztosítéki szerződések) kidolgozásában, vagy az esetlegesen felmerülő jogviták kezelésében.

Nem csak több száz lakás egyidejű értékesítésére van kidolgozott ügyviteli rendszerünk és kapacitásunk, hanem ugyanekkora ingatlankészlet bérbeadás útján történő hasznosítására is.

Állandó megbízásaink mellett projekt jelleggel is ellátunk ingatlanokkal kapcsolatos megbízásokat: az ingatlan ügyletek során magánszemélyek, vállalkozások részére nyújtott eseti jogi képviselettől, a közszféra egyes szereplőihez köthető komplex ingatlanfejlesztési, illetve ingatlanrendezési koncepciók jogi hátterének kidolgozásáig.

Érintett szektorok

Ingatlankezelés, létesítménygazdálkodás

Bővebben

Építőipar, ingatlanfejlesztés

Bővebben

Közszféra, közszolgáltatások

Bővebben

Villamosenergia-ipar

Bővebben

Magánügyfelek

Bővebben

Mezőgazdaság, élelmiszeripar

Bővebben

Sport, e-sport

Bővebben